Welkom bij Moneye

Opgericht in Amsterdam in 2022, is Moneye een toonaangevend fintech bedrijf met een duidelijke missie:
de manier waarop bedrijven omgaan met hun financiële gegevens revolutioneren.

Bij Moneye geloven we dat in de steeds veranderende wereld van financiën, realtime gegevens en naadloze connectiviteit essentieel zijn voor bedrijven om te floreren. Wij zijn een gepassioneerd team van innovators en creators, toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven met de tools die ze nodig hebben om hun financiën te beheren en te optimaliseren.

Oprichters van Moneye
SBC Groepsfoto
Angel Cafe

Oprichting van Moneye

In maart 2022 is Moneye opgericht met de missie om de financiële sector te revolutioneren door slimme open financiële technologieën en het bieden van real-time financiële inzichten aan ondernemers.

Startupbootcamp Accelerator

In maart 2022 herkende Startupbootcamp, een prominent fintech-versneller, het potentieel van Moneye en nodigde ons uit om deel te nemen aan hun gerenommeerde FinTech & CyberSecurity Accelerator-programma.

Lancering van Moneye Insights

September 2022 markeerde een belangrijke mijlpaal voor Moneye toen we ons product Moneye Insights succesvol lanceerden, waardoor ondernemers waardevolle en real-time inzichten in hun financiën kregen.

Lancering van Data Exchange

In maart 2023 lanceerden we Data Exchange, een baanbrekend platform dat financiële professionals in staat stelt om naadloos cruciale financiële gegevens te delen en te analyseren, waarmee we onze toewijding aan het bevorderen van open finance versterken.

Proudly backed by:

Startupbootcamp

Een Financiële Revolutie

De platform ervaring

Ervaar het nieuwe tijdperk van financieel beheer waarin connectiviteit, analyse en duurzaamheid samenkomen. Welkom in de wereld van Moneye, waar we de manier waarop bedrijven in verbinding staan met hun financiële ecosystemen, data analyseren en bijdragen aan een duurzame toekomst herdefiniëren.

Connecties

In het hart van het Moneye platform ligt onze geavanceerde technologie voor financiële verbindingen, die een naadloze aggregatie, standaardisatie en integratie over een scala aan financiële platforms mogelijk maakt. Of het nu gaat om banken, Payment Service Providers (PSP's) of Digitale Valuta Aanbieders, Moneye stelt bedrijven in staat om moeiteloos hun diverse financiële bronnen te verbinden en synchroniseren.

Data-analyse

Ons platform maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën om een ongeëvenaard niveau van data-analyse tot uw beschikking te stellen. We helpen accountants en andere financiële professionals om snellere, effectievere audits en uitwisselingen uit te voeren door fraude op te sporen, anomalieën te identificeren en voorspellende analyses en risicobewaking te bieden op basis van de onveranderlijke financiële transacties van hun klanten.

Impact

Onze visie bij Moneye gaat verder dan efficiënt financieel beheer; we streven ernaar om een zinvolle verandering in de wereld te realiseren. Door het integreren van carbon scoring op basis van de financiële transacties op ons platform en het bieden van een duurzaamheidsrapportage- en analysetool, voorzien we bedrijven van de hulpmiddelen om hun milieu-impact te monitoren en verminderen en ondersteunen we actief hun inspanningen om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) te bereiken.

Moneye Data Exchange Flow

Ons kompas

Kernwaarden

Terwijl we door het financiële landschap navigeren, wordt onze reis geleid door een reeks waarden die diepgeworteld zijn in onze organisatie. Deze principes dienen als ons kompas en leiden ons naar innovatieve oplossingen, terwijl we positieve impact creëren voor onze klanten en de hele branche. Hier zijn de waarden die definiëren wie we zijn en hoe we bij Moneye werken.

Eenvoud
We gedijen op het vereenvoudigen van processen en het aanpakken van complexe uitdagingen en problemen.
Klantgericht
We geven prioriteit aan de behoeften van onze klanten en streven ernaar langdurige relaties op te bouwen.
Automatisering
We zijn gepassioneerd over het automatiseren van repetitieve taken voor meer efficiëntie en tijdsbesparing.
Security & Privacy
We gaan vertrouwelijk om met gevoelige financiële gegevens en hebben veiligheid en compliance als prioriteit.
Innovatie
We maken gebruik van nieuwe technologieën en ontwikkelingen om innovatieve oplossingen te bieden.
Wendbaarheid
We omarmen wendbaarheid en flexibiliteit om voorop te blijven lopen in een snel veranderende branche.

Klaar voor een nieuw tijdperk van realtime financiën?Test Moneye Insights uit.